ELDÖNTÖTTEM: KÉREK IDŐPONTOT AZ INGYENES ALKALMASSÁGI VIZSGÁLATRA!

Gratulálunk, jó döntést hoztál! Kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz az alkalmassági vizsgálatra. Nyitási kedvezményünk keretében 18-40 év közöttiek számára most INGYENES az alkalmassági vizsgálat és a kezelést követő kontroll vizsgálatok is.

Az adatok elküldése után más dolgod most nincs, keresni fogunk a megadott telefonszámon, hogy megfelelő időpontot egyeztethessünk. 

A vizsgálatokra és a kezelésekre történő bejelentkezés klinikánkon továbbra is folyamatos, de a kialakult helyzetre való tekintettel csak későbbi időpontra tudunk előjegyzést biztosítani.

Foglald le most időpontodat, hogy a jelenlegi helyzet megoldódását követően ne kellejen heteket, esetleg hónapokat várnod!

Természetesen az összes nyitási kedvezmény jár Neked:
– CrystalFEMTO kezelés 102.000 Ft kedvezménnyel, 
– 10.000 Ft kedvezmény a nálunk megvásárolt napszemüveg árából,
– ha diák vagy: AJÁNDÉK 100% UV-szűrős napszemüveg,
– részletfizetés kedvező feltételekkel.

Kedves Pácienseink! A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel, Magyarország Kormányának intézkedéseivel összhangban, a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központban 2020. március 17-től az ellátás korlátozott formában történik.

Kérjük minden kedves előjegyzéssel rendelkező páciensünket, hogy további információért, időpontért hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 450 3333, +36 20 450 3333, +36 30 450 3333-as telefonszámok bármelyikén, ha még nem kereste munkatársunk

Tájékoztatjuk továbbá minden kedves Páciensünket és Érdeklődőnket, hogy a vizsgálatokra és a kezelésekre történő bejelentkezés továbbra is folyamatos, az előjegyzést egy későbbi időpontra tudjuk bejegyezni.

Foglalja le most időpontját, hogy a jelenlegi helyzet megoldódását követően ne kellejen heteket, esetleg hónapokat várnia!

Ha szeretne bejelentkezni vagy kérdése van a vizsgálatokkal, kezelésekkel kapcsolatban, keressen minket a fenti telefonszámokon.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
+