Teszteld le, hogy alkalmas vagy-e a lézeres szemműtétre!

A következő kérdésekre adott válaszok segíthetnek ennek meghatározásában, a választ e-mailben azonnal elküldjük, és alkalmasság esetén a kezelést megelőző vizsgálat árát most elengedjük Neked!

MÁJUS 7-TŐL ÚJRA SZERETETTEL VÁRJUK PÁCIENSEINKET!
 
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának rendelete alapján 2020. május 7-től a megfelelő óvintézkedések betartása mellett újranyit MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB MÚLTTAL ÉS TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ LÉZERES LÁTÁSJAVÍTÓ KÖZPONTJA! 
    
Telefonos előjegyzést követően ismét szeretettel várjuk kedves Pácienseinket a látásjavító műtéteket megelőző alkalmassági vizsgálatokra és a lézeres szemműtétekre. 
 
   Pácienseink és munkatársaink biztonsága érdekében az alábbi intézkedéseket vezettük be klinikánkon: 
 
– Asszisztenseink és szakorvosaink a Ti és saját egészségük védelme érdekében az előírt védőfelszerelésben dolgoznak. 
– Munkatársainkat folyamatosan szűrjük Covid-19 vírusra, ezért az ellátásban csak a negatív eredménnyel rendelkezők vesznek részt. 
– Klinikánk területén egyszerre csak korlátozott számú Páciens tartózkodhat, így biztosítani tudjuk a Páciensek közötti 2 méteres távolságot. 
– Kezeléseinket steril műtőben végezzük, maximális biztonságot nyújtva a kezelések közben is. 
– Várónkat, rendelőinket és eszközeinket folyamatosan fertőtlenítjük. 
 – Kezelésre érkező pácienseinken a vírust kimutató Covid-19 gyorstesztet végzünk, mely garatváladék mintából történik. Csak negatív eredmény esetén végezzük el a műtétet. A Covid-19 gyorstesztet klinikánk költségén végezzük el.   
 
 Klinikánkra érkező Pácienseinket az alábbi előírások betartására kérjük: 
 – Csak telefonon előre egyeztetett időpontban jelenjetek meg, és kísérő nélkül érkezzetek! 
 – Kérjük, hogy fokozottan ügyeljetek a pontos érkezésre, mert a megváltozott betegfogadási előírások értelmében azoknak, akik a szakrendelésen nem jelennek meg időben, új időpontot kell kérniük! 
– Kérjük, hogy érkezéskor viseljetek az orrot és a szájat is eltakaró maszkot, és használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőt! 
–  Érkezés után járványügyi adatlap kitöltésére kérjük Pácienseinket és érintésmentes testhőmérséklet mérést végzünk, az esetleges fertőzés kizárása érdekében. 
A fentiek betartása Pácienseink és munkatársaink egészségének védelmét szolgálják.  
Köszönjük megértést és együttműködést! 
Szeretettel várunk Titeket! 
Időpont egyeztetés és egyéb kérdések esetén hívjatok minket a +36-1-450-3333-as telefonszámon vagy a +36-20-450-3333-as és a +36 30-450-3333-as mobil számokon.
+